A Szalma Panzió


A Szalma Panzió 1999-ben nyitotta meg kapuját az Esztergomba érkező turisták, vendégek előtt. 

A Duna partján található, a Nagy-Duna sétányon. A városközpont mindössze pár perc sétával elérhető, s a vendégek máris élvezhetik a nyáron pezsgő Széchenyi tér változatos kávézóit, cukrászdáit, szórakozóhelyeit, ugyanígy télen a csodálatos mesevilágba illő jégpályát, forraltboros standokat. 

A Bazilika és a Várhegy gyalog 10-15 perc alatt elérhető, autóval nagyjából 5 perc alatt. Útközben érdemes megállni a Kis-Duna sétányon, gyönyörködni a több ezer éves történelmi épületekben vagy megpihenni az Erzsébet park árnyékot adó fái alatt. 

A vasútállomás és a buszvégállomás gyalogosan 20-25 perc, autóval 5-8 perc alatt elérhető. 

A panzió szomszédságában található a Szalma Csárda, ahol igénybe vehető a reggelis vagy félpanziós ellátás. Reggelink a la carte, de csoportos foglalás esetén svédasztalos kínálatot is tudunk ajánlani. A félpanziós ebéd vagy vacsora az étterem aktuális étlapjáról vehető igénybe. Éttermünk a hét minden napján nyitva van. 

Parkolási lehetőség közvetlenül a panzió előtt. Ez a parkoló nem zárt. Amennyiben zárt parkolási lehetőséget szeretne igénybe venni, az étterem udvarán van rá lehetőség. Ezt a parkolót este 20.00-kor zárjuk és reggel 6.00-tól nyitva van. 

Panziónk kutyabarát hely, így szívesen látunk négylábú vendégeket is méret és súlykorlát nélkül. A kutyával történő foglalás részleteit megtekintheti a Szolgáltatások menüpontban a kisállatokra vonatkozó bekezdésnél.